TOEPASSINGEN

Keukenwerkbladen en interieur De keuze voor natuursteen voor uw keukenwerkbladen en binneninrichting is een keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. Natuursteen, met voornamelijk graniet, is een zeer geschikte grondstof voor werkbladen gezien de hardheid van de steen en het gebruiksgemak. Ook de composieten en keramische stoffen zijn een erg interessante en veelgemaakte keuze.

Gevelwerken Natuursteen en vooral blauwe hardsteen wordt vaak gebruikt bij gevelwerken. Gezien de redelijk egale, strakke kleur van de blauwe hardsteen en het gebruiksgemak, dient de blauwe hardsteen zich aan als ��n van de topproducten als het gaat over gevelwerken, gaande van volledig gevels tot details harmonieus ingewerkt in de gevel.

Ruwbouw Naast de gevelwerken wordt blauwe hardsteen ook vaak gebruikt als materiaal voor portieken, dorpels en plinten. Omwille van de brede toepasbaarheid van deze natuursteen zien we blauwe hardsteen meer en meer terug in huizen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

Trappen De trap is vaak ��n van de eerste elementen van het huis die je ziet als je binnenkomt. Een natuursteentrap zorgt er daarom ook voor dat het eerste zicht er ��n is met karakter, met luxe. Natuursteen als keuze voor uw trap is niet enkel mooi, natuursteen biedt ook vele gebruiksgemakken op vlak van onderhoud en slijtage.

Zwembaden Natuursteen verdraagt zeer goed hitte en koude, waardoor het zich uitstekend leent tot gebruik in zwembaden. Niet enkel het zwembad zelf, maar ook de zwembadranden en bij uitbreiding terrassen en tuinpaden en -versiering zijn uitstekende plaatsen om natuursteen, keramische platen of composieten in te verwerken. Door de verschillende mogelijke oppervlakteafwerkingen voorkomt men ook slipgevaar!