OVER ONS

Sinds 1922 is ons bedrijf actief in de natuursteensector. De ervaring en marktkennis, van generatie op generatie (4) overgedragen, staat voor vakkennis en professionaliteit. Op een continue wijze hebben wij ons gamma aan producten bijgesteld aan de nieuwe eisen van de bouwsector en de eindgebruiker.

U kan bij ons terecht voor werkelijk elk soort natuursteen-eindproduct. Elke creatie wordt met de nodige zorg bestudeerd en samen met u bekeken naar techniciteit en prijs-kwaliteitsverhouding.

Werken met natuursteen heeft de laatste jaren een hele evolutie ondergaan met een verdere specialisatie tot gevolg.

Wij verwerken niet alleen alle soorten natuursteen, ook kwarts composieten, ceramische platen en corianwitten in ons gamma.

Naaste de productie hebben wij ons eigen plaatsingsploegen de welke met de nodige vakmanschap onze materialen installeren.

Tenslotte stelt ons in China en vietnam, ons in de mogelijkheid om aziatische producten (arduin, graniet, basalt) aan scherpe prijzen en onder strikte kwaliteitscontrole, top producten te leveren.

Wij verwelkomen u graag in onze werkhuizen en showroom te Evergem. U kan daar probleemloos het door u gewenste product uitkiezen en de uitvoeringskwaliteit verifiëren.

De ligging van ons bedrijf in het industrieterrein "De Nest" is centraal tussen Antwerpen en Zeebrugge, de aanvoerhavens voor natuursteen, dicht bij de belangrijkste arduingroeves in België (Soignies) en centraal in het Vlaamse afzetgebied.